Mijn ontmoeting met Brian William Green in New York

Door Maayke Kleinbussink

Al enige tijd volg op Instagram de fotograaf Brian William Green, een New Yorkse straatfotograaf. Omdat ik een zine bij hem had besteld, welke nooit was aangekomen, kwamen we tot een afspraak om deze alsnog te kunnen krijgen.

Ik was natuurlijk helemaal ‘excited’ om hem überhaupt te ontmoeten. Ik had echter ook mijn moed bij elkaar geveegd en hem gevraagd een blik te werpen op mijn werk.

Het werd een hele bijzondere ontmoeting. We praatten drie uur onafgebroken over ons werk, over fotografie en het leven. Ik had een aantal stoffen ‘minimensjes’ en zines van mij meegnomen. Hij noemde mijn werk ‘awesome’. En hij zei ‘I’ve over seen anything like this!”

Deze woorden gaven mij vleugels. En ik werd wederom bevestigd in het idee om te doen wat jijzelf belangrijk vind, los van wat jij denkt dat er van jou verwacht wordt.

 

Brian William Green
 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *