Op het nippertje

Iedere december dompel ik mij onder in het terug- en vooruitblikken. Wat heeft het afgelopen jaar mij gebracht? En wat heeft het komende jaar voor mij in petto?

Afgelopen jaar was een mooi jaar voor mij. Zo genoot ik nog een paar maanden van mijn jaar onbetaald verlof, en vond ik het net zo geweldig om weer te mogen gaan vliegen. In maart maakte ik een onvergetelijke reis naar Servië met mijn lieve vriendin Olivera. Met mijn gezin kampeerde ik in Italië. Met mijn lief ging ik naar Londen (voor een overzichtstentoonstelling van Bill Viola). Met mijn jongste naar Brussel. Vele mooie nieuwe herinneringen om te koesteren. Hoogte- en dieptepunten. Blijdschap en verdriet. 2019 heeft het allemaal in zich gehad.
Ik kreeg mooie kansen; bij De Nieuwe Creatieven, bij Phoc en opdrachtgevers zoals de Wintertuin, de Han en Artez.
En vandaag wil ik dan mijn voornemen van 2019 verzilveren en deze site online zetten. Ik heb er ruim een half jaar aan gewerkt en het was een beste kluif. Maar het is er. Misschien niet zoals ik ooit bedacht heb, maar het is er. Daar wil ik op proosten; op het imperfecte en de moed om iets af te ronden. Dat we allemaal onze latten verlagen, onze zegeningen blijven zien en het leven blijven omarmen.
Proost!